Jobba hos oss

Medarbetarna är viktiga för ett framgångsrikt Hemsö. Vi arbetar systematiskt med att attrahera och utveckla medarbetare för att vi ska ha rätt kompetens över tid. Hemsö blev som enda företag i fastighetsbranschen utsedd till ett av Sveriges bästa karriärföretag 2021 och har även fått utmärkelsen tidigare år.

Attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare

Hemsö lägger stort fokus på att skapa en attraktiv arbetsplats för att locka nya samt behålla befintliga medarbetare. värderingar, kultur och hållbarhetsarbete är viktigt för Hemsö. Kulturen präglas därför av eget ansvar, prestigelöshet och en passion för den samhällsnytta Hemsö bidrar till.

Gott ledarskap är viktigt för oss. Vi utbildar och ger cheferna rätt verktyg för att lyckas och bli framgångsrika. Vår ledarfilosofi och våra ledarkompetenser guidar oss hur en bra chef ska vara på Hemsö.

De senaste medarbetarundersökningarna visar en positiv utveckling med höga värden för engagemang och ledarskapsindex. Även andelen ambassadörer har vuxit de senaste åren.

Kompetens, erfarenhet och professionalism är en självklarhet. Men lika viktigt är att alla delar vår gemensamma värdegrund.  När vi letar nya medarbetare till Hemsö söker vi efter personer som är öppna och prestigelösa med stort engagemang och driv.

Ett företag att utvecklas i

Hemsö är ett spännande alternativ eftersom vi kan erbjuda utvecklande arbetsuppgifter på ett bolag som växer och ständigt utvecklas. Det är viktigt för oss att attrahera yngre förmågor som kan växa med oss.

Hos oss behöver du inte byta arbetsplats för att utvecklas. Vi satsar på kompetensutveckling genom utbildningar, seminarier och konferenser. Lika viktigt är det med utveckling i arbetet genom nya eller bredare arbetsuppgifter samt att få delta i olika projekt. Vi lär oss av varandra bland annat genom  ”Samhällskolan ” där den medarbetare som vill, under en timme, lär sina kollegor om ett ämne som hen är expert inom. Regelbundet anställer vi också studenter och praktikanter samt erbjuder exjobb.

Fokus på hälsa

Hemsös målsättning är att ligga i framkant inom hälsa genom att arbeta proaktivt med arbetsmiljöfrågor och friskvård. Hemsö vill uppmuntra till balans mellan arbete och fritid, möjlighet till träning och ett långsiktigt fokus på hälsa. Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag och regelbundna hälsokontroller.

Under Lediga jobb kan du följa de tjänster som är tillgängliga hos oss.

 

Ulrika Frisk
HR chef
08-501 170 33
Skicka e-post