Jobba hos oss

Medarbetarna är viktiga för ett framgångsrikt Hemsö. Vi arbetar systematiskt med att attrahera och utveckla medarbetare för att vi ska ha rätt kompetens över tid. Hemsö blev som enda företag i fastighetsbranschen utsedd till ett av Sveriges bästa karriärföretag 2019 och har även fått utmärkelsen de tre tidigare åren.

För fjärde året i rad har Hemsö blivit utsedd till ett av Sveriges bästa karriärföretag som bedriver det bästa och mest kvalitativa employer branding arbetet i Sverige.

"Med ett stort intresse för engagemang och en bidragande gemenskapskänsla attraherar Hemsö sina medarbetare. Hemsö bedriver sitt employer branding arbete genom att stötta, utveckla och förbättra individerna inom bolaget och dessutom potentiella medarbetare. Hemsö är just därför ett av Sveriges Karriärföretag 2019." lyder juryns motivering.

Utmärkelsen Ett certifierat Karriärföretag är en Svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Utmärkelsen delas ut årligen till 100 arbetsgivare.

Bra chefer och engagerade medarbetare

Ledarutveckling har hög prioritet både vad gäller att utveckla dagens ledare, men också fånga upp och utveckla framtida talanger. Alla chefer utbildas i Hemsös ledarskapsprogram och ledarskapsprofil.

Hemsö är ett spännande alternativ särskilt för unga eftersom vi kan erbjuda utvecklande arbetsuppgifter på ett bolag som ständigt utvecklas. Vi fokuserar mycket på att attrahera yngre förmågor och försöker se till att de ska få se mycket av företaget och få arbetslivserfarenhet.

Den senaste medarbetarundersökningen som genomfördes under 2018 visar generellt mycket fina resultat med högt engagemang och ledarskapsindex. Vårt EI (Engagemangsindex) uppgick till 84. Målet är att nå en nivå om minst 77.

Stora möjligheter att utvecklas

Vi satsar på kompetensutveckling genom utbildningar, seminarier och konferenser. Lika viktigt är det med utveckling i arbetet genom nya, eller större, arbetsuppgifter samt deltagande i olika projekt. Arbetsrotation och praktik på andra avdelningar är också något vi tillämpar. Regelbundet anställer vi också studenter och praktikanter samt erbjuder exjobb. Hos oss behöver du inte byta arbetsplats för att utvecklas.

Fokus på hälsa

Hemsös målsättning är att ligga i framkant inom hälsa genom att arbeta proaktivt med arbetsmiljöfrågor och friskvård. Hemsö vill uppmuntra till balans mellan arbete och fritid, möjlighet till träning och ett långsiktigt fokus på hälsa. Alla medarbetare erbjuds friskvårdsbidrag och regelbundna hälsokontroller.

Närvarande, utvecklande, ansvarstagande

Kulturen på Hemsö präglas av eget ansvar, prestigelöshet och en passion för det värde Hemsös fastigheter tillför samhällsnyttan.  Som medarbetare är vi ärliga, lyhörda, flexibla och dialogdrivna i våra relationer. Vi är nära våra kunder för att kunna erbjuda de lösningar som krävs både i dagens verksamhet och för framtiden.

Alla medarbetare bidrar till den goda trivseln på Hemsö. Kompetens, erfarenhet och professionalism är en självklarhet. Men lika viktigt är att alla delar vår gemensamma värdegrund.  När vi letar nya medarbetare till Hemsö söker vi efter personer som är öppna och prestigelösa med stort engagemang och driv.

Under Lediga jobb kan du följa de tjänster som är tillgängliga hos oss.

Ulrika Frisk
HR chef
08-501 170 33
Skicka e-post