Förvaltare

Nu söker vi en kundorienterad förvaltare till Skåne. Vill du arbeta med samhällsfastigheter och påverka förvaltningen i ett snabbväxande och värderingsstyrt bolag?

Vi söker nu dig som har minst tre års erfarenhet som förvaltare, som är en god relationsbyggare och som tycker om att arbeta långsiktigt i ett positivt och framåtsträvande företag som gör skillnad i samhället – detta är samhällsbyggande på riktigt!

Tjänsten

I rollen som förvaltare ansvarar du för din fastighetsportföljs ekonomi och resultat. Du arbetar nära den tekniska förvaltaren för fastigheterna och har en tät dialog med hyresgästerna. Du ingår i ett team om totalt 3 förvaltare, 2 tekniska förvaltare samt en driftansvarig och rapporterar till regionchefen för Region Syd.

Dina huvudsakliga ansvarsområden är:

 • Planera och utföra arbetet utifrån budget- och resultatansvaret
 • Förädla fastigheterna genom ett långsiktigt planerat underhåll och investeringar ur ett livscykelperspektiv
 • Aktivt arbeta med förbättringar och kostnadsbesparingar
 • Dagliga hyresgästkontakter och sedvanliga förhandlingar med hyresgästerna
 • Upprättande, tecknande, bevakning och uppföljning av hyresavtal samt ramavtal
 • Aktivt nätverkande
 • Delta i projekt som tex ombyggnadsprojekt och energibesparingsprojekt
 • Medverka vid upphandling av tjänster och utrustning
 • Driva projekt kopplade till hyresgästanpassningar
   

Tjänsten utgår från vårt kontor på Malmö. Du kommer arbeta inom Skåne en total yta om ca 65 000 kvm. Inom förvaltningsområdet finns en nybyggnadsprojekt på en volym 50 000 kvm.

Vi erbjuder

Du kommer till ett bolag där långsiktighet och hållbarhet står i fokus. Vi står på en mycket stabil finansiell grund och det finns en stor efterfrågan på våra tjänster. Arbetet är självständigt med stort eget mandat samtidigt som det finns stöd att få från erfarna kollegor och från andra funktioner inom bolaget. Företagskulturen präglas av prestigeslöhet, samarbete och engagemang. Hemsö har de senaste fyra åren blivit utsett till Årets karriärföretag.

Din bakgrund och person

Du har relevant utbildning för rollen och minst tre års erfarenhet som förvaltare. Du har erfarenhet av att ha budget- och resultatansvar och har goda kunskaper inom fastighetsförvaltning. Som person är du förtroendeingivande, affärsmässig, strukturerad och van att leverera efter en uppsatt tidplan. Du har lätt för att samarbeta och har en positiv grundinställning, du trivs med att arbeta med människor och är intresserad av våra kunder och deras verksamhet. Vi värdesätter teamorienterade kollegor där man bidrar till gruppen både socialt och genom erfarenhetsutbyte. Du är van att driva ditt eget arbete självständigt och tycker om långsiktigheten i vår affär.

Din ansökan

Vi ser fram emot din ansökan till jobba@hemso.se