Senior projektledare

Hemsö fortsätter att växa och söker senior projektledare. Vi söker dig som är drivande, affärsmässig och besitter en hög social förmåga.

I vår fortsatta expansion behöver vi förstärka vår verksamhet med en senior projektledare som är affärsmässig-och resultatorienterad och som trivs med att arbeta i ett bolag under tillväxt.

Tjänsten

I rollen som projektledare kommer du att ingå i projektutvecklingsavdelningen och rapportera till Chef för projektledning. Din roll är bred och du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor inom avdelningen. Ditt huvuduppdrag är att ansvara för att driva genomförande av projekt utifrån uppsatta mål och riktlinjer. Dina projekt kommer i huvudsak att vara nyproduktion. Du kommer även att vara involverad i tidiga skeden tillsammans med ansvarig projektutvecklare.

Du kommer att utgå från trevliga lokaler i centrala Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ansvara för att dina projekt uppnår uppställda mål avseende ekonomi, omfattning, tid och kvalitet.
  • Projektplanering i samarbete med projektutvecklare.
  • Genomförande av projektplan.
  • Ledning och koordinering av projekteringskonsulter, entreprenörer och andra externa samarbetspartner.
  • Projektering och projektstyrning.
  • Löpande dialog med dina kollegor, hyresgäster, entreprenörer i pågående projekt samt med kommuner och myndigheter.

Erfarenhet och kompetens

  • Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med flera års branscherfarenhet och ett gediget intresse för samhällsbyggnad.
  • Du har tidigare arbetat som projektledare, projektchef, projektutvecklare eller liknande och är van vid, och trivs med att arbeta i projektform.
  • Du har bred kunskap om hela byggprocessen.
  • Erfarenhet av nyproduktionsprojekt eller samhällsfastigheter är starkt meriterande.

Personliga egenskaper

För denna roll söker vi en drivande person som är affärsmässig och besitter hög social förmåga.

Då arbetet innebär omfattande kontakter med kollegor internt samt med hyresgäster, samarbetspartners och konsulter, ofta i rollen som beställare, krävs det även att du är en lyhörd relationsbyggare med en mycket god samarbetsförmåga. Mot bakgrund av dina tidigare erfarenheter känner du dig mycket med att självständigt hantera flera större projekt parallellt och olika kontaktytor. Stor vikt kommer att fästas vid dina personliga egenskaper.

Du erbjuds en bred roll med stort eget ansvar hos en långsiktig och värderingsstyrd fastighetsägare i en expansiv fas. Du kommer att ha möjlighet att påverka din roll och din utveckling.

Om Hemsö

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende.

Hemsö äger drygt 350 samhällsfastigheter med ett sammanlagt marknadsvärde på ca 55 miljarder kronor. Vi finns i Sverige, Tyskland och Finland.

Ansök idag – vi rekryterar löpande

Du är välkommen med din ansökan, CV och personligt brev. För att garantera en säker och rättvis rekrytering registrerar du din ansökan via professionalsearch.se

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta att kontakta Rita Smedberg, +46 70-989 50 17, rita@professionalsearch.se eller Christina Armbäck, +46 70-989 50 16, christina@professionalsearch.se.