Årets karriärföretag

För sjätte året i rad har Hemsö blivit utsedd till ett av Sveriges bästa karriärföretag som bedriver det bästa och mest kvalitativa employer branding arbetet i Sverige.

"Hemsö är ett praktexempel på en arbetsgivare som investerar i sina medarbetare. Genom en rad olika aktiviteter såsom interna utbildning och seminarier skapar de förutsättningarna för oändlig utveckling. Hemsö erbjuder även attraktiva förmåner för sina medarbetare. Kombinera detta med deras varma och familjära företagskultur och vi har en utmärkt arbetsgivare", lyder juryns motivering.

Utmärkelsen Karriärföretag är en Svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalité i sitt employer branding arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Utmärkelsen delas ut årligen till 100 arbetsgivare.

Syftet med Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt Employer Branding arbete. 

Läs mer på Karriärföretagens hemsida.