Hemsö säljer Regionens hus i Skövde

Publicerat

Försäljningssumman är cirka 300 miljoner kronor och köpare är Vacse. Den 8 200 kvadratmeter stora fastigheten stod färdigbyggd år 2018.

‒ Regionens hus i Skövde är en fin kontorsfastighet med Västra Götalandsregionen som största hyresgäst med en genomsnittlig avtalslängd om 12 år. Vi avyttrar fastigheten eftersom den inte tillhör vårt kärninnehav och vi är mycket nöjda med att det är Vacse som långsiktig och stabil fastighetsägare som är köpare, säger Nils Styf, vd på Hemsö.

‒ Vi tycker det är mycket glädjande att kunna förvärva denna välförvaltade och moderna fastighet i bästa mikroläge i Skövde med Västra Götalandsregionen som långsiktig ankarhyresgäst, säger Fredrik Linderborg, vd på Vacse.

För vidare information vänligen kontakta

Nils Styf, vd                                                                  08-501 171 08
Åsa Thoft, kommunikationschef                                   08-501 170 57

Dokument