Hoppa till innehåll
Hem / Karriär / Möt våra medarbetare / Anders Lövefors

Projektutvecklare, Stockholm

Anders Lövefors

Hör Anders berätta om sin roll som projektutvecklare på Hemsö i Stockholm

Anders Lövefors, projektutvecklare på Hemsö i Stockholm

Som projektutvecklare på Hemsö bidrar Anders till Hemsös projektaffärer genom att söka affärer från idéer eller markförvärv och driva dem till hyresavtal. En del av överskottet som hyresaffären genererar läggs sedan på att hitta på nya projekt i syfte att upprätta nya hyresavtal och hus som i sin tur får in hyror.

– Man får använda många olika aspekter i rollen. Det är både teknik, ekonomi, samhällsfrågor och relationer, men framför allt problemlösning. Det finns absolut inte en snitslad bana utan saker och ting kan förändras och det måste man vara beredd på.

Just att det inte finns en snitslad bana är något som Anders finner som en drivkraft, då det aldrig finns en exakt bild av vad som kommer att hända längs vägen.

– Jag drivs av en nyfikenhet på vad som ska bli utfallet. Det övergripande målet är egentligen ganska tydligt, att vi ska leverera avkastning till våra ägare, men vägen dit är inte given och det är det som gör det spännande.

– Just nu känner jag mig stolt över att Hemsö är en del av utvecklingen av forskningen och sjukvård i Huddinge, som ligger i framkant inom nya behandlingsområden. Hemsö har en viktig roll och bidra till det genom att kunna erbjuda bra lokaler och en samlingsplats för den typen av verksamhet. Det tycker jag Hemsö ska hämta vara stolta över. Att applicera och se det som en bidragare, det är verkligen att stärka ryggraden i samhället.