Hoppa till innehåll
Hem / Vårt erbjudande / Trygga och utvecklande miljöer / På äldreboendet – Hemsöblomman

Hemsöblomman

Ett tryggt och välkomnande hem, en arbetsplats att vara stolt över, en plats att kunna dela livets små och stora stunder med sina nära. På Hemsö vet vi att det är många pusselbitar som ska falla på plats för att ett äldreboende ska vara attraktivt. Vårt verktyg Hemsöblomman hjälper oss att utveckla trivsamma och hållbara boenden.

Två personers händer som håller i en liten bukett sommarblomster.

Utveckling i nära samverkan

Hemsöblomman kombinerar vår egen fastighetsexpertis med våra hyresgästers verksamhetskunskap samt forskning kopplad till äldre och rum för omsorg.

Blommans blad beskriver viktiga dimensioner för ett äldreboende, som omtanke om personalen eller hur vi skapar en större delaktighet till samhället runtomkring. I nära samverkan med verksamheten vill vi ge varje boende möjlighet att göra det bästa utifrån sina förutsättningar och prioriteringar.

Verktyget fungerar som stöd och inspiration, från tidiga dialoger i nyproduktion till vidareutveckling av befintliga äldreboenden. Det utvecklas löpande genom systematisk överföring av kunskap och erfarenheter.

 • Om oss

  Vill du veta mer om Hemsö?

  Hemsös affärsidé är att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter. Vår vision är att stärka ryggraden i samhället och vi utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på människorna som vistas där.

  Om oss
 • Kontakt

  Vill du komma i kontakt med oss?

  Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra kontor och kontaktpersoner på Hemsö. Välkommen att höra av dig!

  Kontakta oss