Hoppa till innehåll
Hem / Karriär / Möt våra medarbetare / Elina Johansson

Affärsprojektledare, Berlin

Elina Johansson

Jag heter Elina Johansson och är affärsprojektledare på Hemsö i Tyskland. Hemsö äger många äldreboenden i Tyskland och jag jobbar med att utvidga vårt fastighetsbestånd i landet.

Elina Johansson

– När jag har hittat en passande fastighet undersöker vi fastigheten ur ett tekniskt, ekonomiskt och juridiskt perspektiv, så att vi alltid har fokus på hållbarhet utifrån alla aspekter. När vi har slutfört avtalsförhandlingarna lämnar jag över fastigheten till mina kollegor som jobbar med förvaltning.

– Vid tidpunkten för överlämnandet är de nödvändiga underhållsåtgärderna på de nyförvärvade fastigheterna redan planerade. Detta tillvägagångssätt säkerställer en bra relation med våra hyresgäster och är en väsentlig del av vår affärsmodell. Vårt långsiktiga perspektiv ger våra hyresgäster säkerhet då att vi finns där för dem en lång tid framöver.

– Det som driver mig i mitt arbete för Hemsö är att jag kan se alla intressenter i ögonen med gott samvete – både kollegor och hyresgäster – jag är mån om att det vi köper ska vara bra för alla.