Hoppa till innehåll
Hem / Karriär / Möt våra medarbetare / Henrik Orup

Förvaltare, Malmö

Henrik Orup

Jag heter Henrik Orup och är förvaltare på Hemsö. Jag ser mig som spindeln i nätet, jag håller i avtal, ekonomisk uppföljning och beställer ombyggnationsprojekt i våra fastigheter.

Henrik Orup, förvaltare på Hemsö i Malmö

– I de fastigheter där vi har flera hyresgäster blir det lite av ett pusselbygge av behov och lösningar som ska gynna alla, det är kul. En nära dialog med hyresgästerna där vi träffas ofta är avgörande för att förstå deras behov och tillsammans bestämma vad vi ska göra. Vi har uppdaterat många utemiljöer på våra äldreboenden och skolor. Där tar vi fram lösningar ihop med verksamheten, arkitekter och entreprenörer. Det känns bra att skapa något fint som stimulerar och gläder de som vistas, bor och arbetar i våra fastigheter.

– Hemsös korta beslutsvägar, att vi har det ekonomiska utrymmet att göra förändringar för våra hyresgäster och den fantastiska lagandan är avgörande för att jag ska kunna göra ett bra jobb. Tack vare ett förtroligt och prestigelöst samarbete med både mina kollegor och våra hyresgäster har jag väldigt roliga arbetsdagar.