Hoppa till innehåll
Hem / Karriär / Möt våra medarbetare / Jennifer Jennerhed

Projektutvecklare, Stockholm

Jennifer Jennerhed

Få en inblick i Jennifers roll som projektutvecklare på Hemsö i Stockholm

Jennifer började arbeta på Hemsö 2018 och hade då en traineetjänst på projektutveckling i Stockholm. Det resulterade sedan i ett jobb som analytiker – en tjänst som gav henne försmak på projektutvecklarrollen – innan hon vid årsskiftet 2019/2020 slutligen landade i rollen som projektutvecklare. Den interna resan på Hemsö har gett henne möjlighet att utvecklas och lära känna bolaget på ett helt annat sätt.

Jennifers arbetsvardag består till stor del av kunddialog med en bred palett av aktörer och tillika intressenter i ett projekt. Det är alltifrån kontakt med kommuner för att lyssna till deras behov till möten med hyresgäster för diskussion om var man vill etablera sig. Detta med visionen att hela tiden förstå deras behov och vara ödmjuk inför dessa, oavsett om det handlar om en kommun eller en privat aktör.

I Jennifers roll som projektutvecklare finns det fler parametrar utöver god insikt och förståelse för hyresgästernas behov som är viktiga att beakta.

– Jag tycker att det är viktigt att vara uppsjungen på vad som händer på marknaden och i omvärlden och kolla på vad andra aktörer gör. Hur kan vi hela tiden utvecklas i våra projekt för att göra ett projekt bättre? Det tycker jag är jätteviktigt att ha med sig i sin roll, men också att minnas tillbaka till vad vi har gjort tidigare och ta lärdom av det och därigenom identifiera förbättringspotentialer.

De senaste två åren har innefattat bland annat ökade byggkostnader och stigande räntor, en realitet som Jennifer liksom många andra har behövt förhålla sig till.

– Kommunerna har också lite svårare att få ihop sin ekonomi och är lite mer restriktiva med vad man bygger och med vem man bygger. Men där tycker jag att vi på Hemsö är en stark och långsiktig part och en trovärdig samarbetspartner för kommunerna.