Hoppa till innehåll
Hem / Karriär / Möt våra medarbetare / Magdalena Låstbom

Projektchef, Göteborg

Magdalena Låstbom

Jag heter Magdalena Låstbom och jag är projektchef på Hemsö. Jag har det övergripande ansvaret för att mina byggprojekt ska bli lyckade.

Magdalena Låstbom

– Det betyder att fastigheten ska stå färdig i tid, att vi håller oss till de kostnader som vi har kommit överens om och att våra kunder som ska bedriva sin verksamhet i lokalerna blir nöjda. Mitt ansvar är också att säkerställa en bra byggnad för Hemsös förvaltning, då vi både utvecklar, äger och förvaltar fastigheterna.

– Nära dialog med hyresgäst och entreprenör är viktigt i min roll för att skapa något riktigt bra tillsammans, och till min hjälp har jag externa projektledare, konsulter och entreprenörer.

Fastighet i Göteborg, en kombinerad  skola och äldreboende som färdigställdes vid årskiftet 2022/2023.

– Ett projekt som jag är särskilt stolt över är den kombinerade grundskolan och äldreboendet som vi har utvecklat i Göteborg. De båda verksamheterna bedrivs i samma fastighet med bland annat gemensamma mötesplatser och aktiviteter där de boende på äldreboendet och eleverna på skolan kan träffas och ha ett givande utbyte över generationsgränserna.

– Mina byggkunskaper bidrar till att skapa något som gör livet bättre för de som ska vara i huset och det i sin tur bidrar till ett bättre samhälle. Det gör mig varm om hjärtat.