Hoppa till innehåll
Hem / Karriär / Möt våra medarbetare / Max Alsborn

Regionchef Syd, Malmö

Max Alsborn

Hör Max berätta om sin roll som regionchef

Max Alsborn, regionchef Syd, Hemsö

Max arbetar som regionchef på Hemsö och är ansvarig för region Syd – en roll med varierande arbetsuppgifter och kontaktytor där allt sker i ett nära samarbete med förvaltning, projektutveckling och centrala funktioner.

Vanligtvis är dagen bokad med möten, såväl interna som externa med diverse aktörer såsom kommuner, kunder och samarbetspartners. Vid sidan om mötena ingår också att vara ute så mycket som möjligt för att möta och bekanta sig med kunder och fastigheter. Detta med visionen att fortsätta leverera enligt Hemsö-modellen och ha ett agilt mindset, arbetssätt och ledarskap då omvärlden och regionala förutsättningar snabbt kan ändras.

Max har tidigare arbetat med kommersiella fastigheter, vilket gett honom gedigen erfarenhet i branschen. Arbetet med kommersiella fastigheter har lärt honom mycket om samhällsfastigheter och det samhällsengagemang som är på Hemsö sedan han började arbeta på bolaget i januari 2023.

– Jag har följt Hemsö under en längre tid och har alltid haft en väldigt positiv bild av företaget. Det som lockade mest var att få arbeta med en annan inriktning inom fastighetsbranschen, och att få tillfälle att arbeta med något som positivt bidrar till samhället och ger bättre förutsättningar och miljöer för barn, ungdomar och äldre.