Hoppa till innehåll
Hem / Karriär / Möt våra medarbetare / Sara Lofthammar

Junior projektutvecklare, Stockholm

Sara Lofthammar

Under de senaste åren har Hemsö rekryterat flera nya medarbetare. Här berättar en av dem – Sara Lofthammar – varför hon ville börja jobba på Hemsö.

Sara Lofthammar, junior projektutvecklare på Hemsö i Stockholm

– Jag pluggade civilingenjörsprogrammet i lantmäteri i Lund och träffade Hemsö vid flera tillfällen på arbetsmarknadsmässor. När det dök upp en tjänst som studentmedarbetare inom projektutveckling, med möjlighet att utgå från kontoret i Malmö, sökte jag och fick jobbet. I våras skrev jag mitt examensarbete om fastighetsvärdering på Hemsö och hörde mig samtidigt för om möjligheterna att få fortsätta efter examen, men då i Stockholm. Och så blev det!

– Jag märkte snabbt att det här är en organisation som jag delar värderingar med och som jag är stolt över att jobba för. Jag har från första stund känt mig väldigt välkommen och omhändertagen. Jag har fått ansvar, men samtidigt stöd.

– Sen tycker jag att känns bra i magen att vara med och bidra till samhällsnytta, både genom det vi utvecklar och äger, och genom att Hemsös vinst går tillbaka till Sveriges pensionärer i och med Tredje AP-fondens ägande.