Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Nyheter / Lansering av ny webb!
nyheter

Lansering av ny webb!

ÄNTLIGEN kan vi presentera vår nya webbplats.

Den nya sajten har designats med användaren i fokus med en ny struktur för att lättare navigera på sajten och vår förhoppning är att alla våra besökare ska hitta det de söker på vår webbplats. 

Vi har lagt mycket tid på att utveckla vårt erbjudande och underlätta administrationen för våra hyresgäster. Hoppas du gillar vår nya sajt och varmt välkommen att kontakta oss med feedback: kontaktaoss@hemso.se  

Kontakt

Åsa Thoft

Åsa Thoft

Kommunikationschef

08-501 170 57 Skicka e-post

Vårt erbjudande

I ett väl fungerande samhälle finns utvecklande skolmiljöer, säkra lokaler för rättsväsende samt trygga äldreboenden och vårdplatser.

 • För hyresgäster

  Här kan du hitta våra fastigheter för mer information, kontakt till förvaltarteam eller göra en service- eller felanmälan.

  Läs mer
 • För jobbsökande

  Här kan du läsa mer om Hemsö som arbetsgivare, ansöka utannonserade tjänster, sommarjobb, LIA/praktik eller skicka in en spontanansökan.

  Läs mer
 • För investerare

  Här finns finansiell information och fakta som berör dig som är investerare, analytiker eller som är allmänt intresserad av Hemsö.

  Läs mer
Läs mer om vårt erbjudande
 • Om oss

  Vill du veta mer om Hemsö?

  Hemsös affärsidé är att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter. Vår vision är att stärka ryggraden i samhället och vi utvecklar och förvaltar fastigheter med fokus på människorna som vistas där.

  Om oss
 • Kontakt

  Vill du komma i kontakt med oss?

  Här hittar du kontaktuppgifter och adresser till våra kontor och kontaktpersoner på Hemsö. Välkommen att höra av dig!

  Kontakta oss