Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Nyheter / Stor rankning av Sveriges arbetsplatser – Hemsö är bästa arbetsgivaren i servicebranschen
nyheter

Stor rankning av Sveriges arbetsplatser – Hemsö är bästa arbetsgivaren i servicebranschen

Hemsö - Winner Brilliant Awards 2024 - Service - Employer experience

Hemsö är bästa arbetsgivaren i sin bransch. Det visar en stor kartläggning från undersöknings- och analysbolaget Brilliant Future som helt och hållet bygger på objektiv data och omdömen från medarbetarna själva.

Nya siffror från Brilliant Future visar vilka organisationer som tar bäst hand om sina medarbetare. Sammanlagt ligger över 230 000 svar från medarbetarundersökningar till grund för resultatet och nu står det klart att Hemsö är bästa arbetsgivaren i servicebranschen.

– Det är tunga ekonomiska tider för många organisationer nu. Vår data visar att de organisationer som är bra på att skapa tydlighet och som får medarbetarna att känna sig involverade sticker ut. Ledningens kommunikation är nyckeln och det är viktigare än någonsin att kartlägga, analysera och agera på medarbetarnas feedback. Både för medarbetarnas och bolagets skull. Vår data visar också att organisationer som har engagerade medarbetare även har mer lojala kunder. Avgörande insikter att ta fasta på i dessa tider, säger Ulrika Jonsson, vd på Brilliant Future.

Utmärkelsen baseras till 100 procent på data från våra egna medarbetarundersökningar. Det gör vinsten än mer betydelsefull och visar att vi gör väldigt mycket rätt.

Anna Oom Lindroos, Chief HUman Resources Officer

Kartläggningen visar vilka arbetsplatser som är bäst i landet och vad det är som gör att organisationerna sticker ut. att medarbetarna upplever bra kommunikation från ledningen och tydlighet kring värderingar och övergripande mål. Att medarbetarna upplever god kommunikation från ledningen samt en tydlighet kring värderingar och övergripande mål är framgångsfaktorerna.

Kontakt

Anna Oom Lindroos, CHRO på Hemsö

Anna Oom Lindroos

CHRO

073-852 34 05 Skicka e-post

Om undersökningen

  • Bygger på data från organisationernas egna medarbetarundersökningar.
  • Cirka 230 000 svar från medarbetarundersökningar är grund för beslutsunderlaget.
  • Insamlingen av data har pågått sedan 1 januari 2023 och har samlats in under hela året.
  • Alla användare av Brilliants plattform för medarbetarundersökningar är per automatik med i urvalet.