Hoppa till innehåll
Hem / Projekt / Centrumhuset i Sannergårdshamnen

Centrumhuset i Sannergårdshamnen

Hemsö har utvecklat en vårdfastighet och mötesplats på Norra Älvstranden i Göteborg. Byggnaden med namnet Centrumhuset består av fem våningar plus ett garageplan i källarplan. Det attraktiva läget gör byggnaden till en naturlig mötesplats i Sannegården.

Byggnaden är en flerfunktionell vårdfastighet i ett attraktivt läge. Sannegårdshamnen är idag ett charmigt bostadsområde nära till vatten och båtbryggor. Inre Sannegården består av cirka 350 lägenheter samt ett antal mindre butiker. Området har även en strandpark med trappor ner mot vattnet.

Centrumhuset har en uthyrningsbar yta på cirka 4 400 kvadratmeter och stod klart under fjärde kvartalet 2016. Byggnaden är certifierad enligt Miljöbyggnad Silver.

Hyresgäster

Göteborgs kommun har tecknat avtal för plan två där 10 BMSS-lägenheter samt gemensamhetsytor inryms.  Folktandvården och Närhälsan finns på femte respektive fjärde våningen.  På plan 3 finns möjlighet att skapa kontor från 300 kvadratmeter upp till 700 kvadratmeter med en fantastisk utsikt över vattnet. På markplan finns ytor för butik eller annan verksamhet.

Fakta om projektet

Plats:

Göteborg


Typ av objekt:

Vårdfastighet


Hyresgäst:

Göteborgs kommun, Folktandvården


Omfattning:

4 400 kvm


Projekttid:

-2016


Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad Silver