Hemsö rekryterar ny regionchef

Publicerat

Hemsö har rekryterat Rikard Larsson som ny regionchef till Göteborg. Han efterträder Mattias Andersson som går vidare inom företaget som senior projektledare på Transaktionsavdelningen.

Rikard tar nu över ansvaret för regionens medarbetare och en fastighetsportfölj som geografiskt täcker området mellan Göteborg, Jönköping och Uddevalla. Några av de största hyresgästerna inom region väst är Västra Götalandsregionen, Göteborgs stad och Polismyndigheten.

‒ Vi är mycket glada över att få välkomna Rikard Larsson till oss på Hemsö. Rikards erfarenhet och kunskap kommer att bidra till Hemsös fortsatta arbete med att erbjuda attraktiva och hållbara samhällsfastigheter, säger Rikard Nyhrén, Fastighetschef på Hemsö

Rikard kommer närmast från NCC där han arbetat med affärsutveckling inom samhällsfastigheter. Tidigare arbetade Rikard under sju år med förvaltning på Newsec Asset Management och JLL. Rikard tillträder sin tjänst den 1 oktober 2019.

Dokument