Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Nyheter / Konst uppåt väggarna
nyheter

Konst uppåt väggarna

Skylift med person som målar husfasad

Hemsö vill som fastighetsägare bidra med konst i den offentliga miljön vilket skapar en trevligare och tryggare plats att vistas på, därför deltar vi i Wall Street Stockholm med flera konstverk.

Just nu under uppförande, en muralmålning på vår fastighet på Karlbergsvägen 77 – Campus Vasastan. Målningen utförs av konstnärerna Pilar och Julian, Ciclope.

Ciclope_muralmålning_Kadetten-2281.png


Konstverk på husfasader skapar en identitet till byggnaden och platsen, något att vara stolt över! Vi hoppas att det ger glädje till såväl våra hyresgäster och alla elever som ska gå på skolorna här från och med i höst, såväl som alla människor som vistas och passerar förbi här.

Bevisat är att konst på husväggar har många positiva effekter, det bidrar till en tryggare plats och skapar välmående för alla som vistas i området.

Wall Street – Europas mest intressanta festival för modern offentlig konst. Wall Street är en internationell konstfestival för muralmålningar och annan offentlig konst med syfte att bidra till platsers attraktivitet, skapa identitet till byggnader och bidra till trevliga och trygga platser och en positiv stads- och samhällsutveckling. Läs mer här: wallstreetstockholm.se

Kontaktperson

Åsa Nordell Holmstrand

Projektutvecklingschef Öst

08 -501 170 74 Skicka e-post