Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Hemsö erhåller utmärkelse som årets investerare inom äldreboenden i Tyskland
press

Hemsö erhåller utmärkelse som årets investerare inom äldreboenden i Tyskland

- Icke regulatorisk information

Hemsö har utsetts till ”Investor of the year” på den årliga äldreboendemässan AltenheimExpo 2017 i Tyskland.

Altenheim Expo är en strategikonferens om framtidens äldreboenden som riktar sig till professionella aktörer inom äldreboendesegmentet.

 Utmärkelsen är ett kvitto på att vårt arbete med äldreboenden är helt rätt och att vi har blivit en etablerad och respekterad aktör inom området i Tyskland. Vi är mycket måna om att vara en långsiktig partner till våra hyresgäster. Gemensamt vill vi utveckla våra fastigheter så att de erbjuder attraktiva miljöer och funktionsenliga lokaler där både personal och boende ska trivas, säger Jens Nagel, Hemsös fastighetschef i Tyskland.

Processen för att utse vinnaren inleds med att antal experter inom vårdmarknaden nominerar tre investerare, som enligt deras uppfattning för närvarande är ekonomisk framgångsrika, strategiskt övertygande, innovativa och framåtblickande samt kan betraktas som förebilder inom segmentet. Under själva mässan får sedan alla konferensdeltagarna rösta fram en vinnare bland de nominerade aktörerna. Hemsö fick 72 procent av rösterna. Prissumman om 5 000 euro kommer Hemsö att använda till sociala ändamål.

Dokument