Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Hemsö förstärker projektutvecklingsavdelningen samt anställer ny regionchef
press

Hemsö förstärker projektutvecklingsavdelningen samt anställer ny regionchef

- Icke regulatorisk information

Som ett led i ett ökat fokus på projektutveckling förstärker Hemsö avdelningen med åtta personer. En ny regionchef har även rekryterats till region Mitt/Nord.

Fem av tjänsterna inom projektutveckling är tillsatta, två medarbetare har tillträtt under juni, Jakob Schuster projektledare och Robert Cardell projektutvecklare, båda till kontoret i Malmö. I Stockholm har Liv Ödman anställts som projektutvecklare och Robert Astrologo som projektledare. De börjar sina anställningar under augusti respektive september. Mattias Lindström är rekryterad som projektledare och börjar sin anställning första oktober på kontoret i Västerås.

Under hösten kommer en projektledare att rekryteras till Göteborg, en projektutvecklare till Västerås samt att en projektutvecklare och trainee till kontoret i Stockholm.

          Vi är glada att kunna rekrytera flera nya duktiga medarbetare till vår projektutvecklingsavdelning. Vi ser en växande efterfrågan av nyproduktion av framförallt skolor och äldreboenden och kan nu ytterligare öka vårt fokus på projektutveckling, säger Anna Marand, Projektutvecklingschef Hemsö.

Till region Mitt/Nord har Henrik Reimerth anställts som regionchef. Henrik tillträder sin tjänst i augusti och har tidigare bland annat arbetat som fastighetschef på Hallstahem. Henrik kommer att arbeta på Hemsös kontor i Västerås.

Det är glädjande att vi har rekryterat Henrik som ny regionchef. Henriks erfarenhet och kompetens inom fastighetsförvaltning kommer att vara en stor tillgång för vår verksamhet, säger Hemsös Fastighetschef Rikard Nyhrén.