Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Hemsö genomför om- och tillbyggnad av äldreboendet Vrinnevihus i Norrköping
press

Hemsö genomför om- och tillbyggnad av äldreboendet Vrinnevihus i Norrköping

- Icke regulatorisk information

Hemsö kommer att uppföra en om- och tillbyggnation av äldreboendet Vrinnevihus  i Norrköping. Tillbyggnaden blir 400 kvadratmeter och består av en kontorsdel och personalrum. Ombyggnaden avser en totalrenovering av äldreboendet. Den totala investeringen uppskattas till 50 miljoner kronor. Nuvarande hyresgäst Norrköpings kommun har tecknat ett hyresavtal på 20 år.

Äldreboendet Vrinnevihus är beläget i södra delen av Norrköping med sjukhuset som närmaste granne. Boendet har 64 enkelrum fördelat på åtta avdelningar.

          Vi är glada över vårt fördjupade samarbete med Norrköpings kommun och att vi får möjlighet att utveckla det nuvarande äldreboendet Vrinnevihus. I Sandbyhovsområdet har vi sedan tidigare ett flertal projekt på gång med kommunen som hyresgäst, varav ett äldreboende som står klart vid årsskiftet samt byggnation av en ny grundskola, säger Jonas Jalkander, Regionchef på Hemsö.

Byggstart av om-och tillbyggnationen påbörjas i januari 2018 och förväntas vara färdigställt i januari 2019.

Dokument