Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Hemsö har ingått hyresavtal med Praktikertjänst i Ystad
press

Hemsö har ingått hyresavtal med Praktikertjänst i Ystad

- Icke regulatorisk information

Uthyrningen avser 600 kvadratmeter för en vårdcentral och BVC i stadsdelen Arenaområdet i Ystad. Hyresavtalet löper på 10 år.

Arenaområdet var tidigare ett industriområde som nu håller på att omvandlas till en ny stadsdel med centralt läge nära Ystad Arena. Förutom Praktikertjänst kommer även Folktandvården att etablera sig i byggnaden.

‒ Jag är glad över att välkomna Praktikertjänst till nya, moderna lokaler i Arenaområdet. Praktikertjänst är en väletablerad vårdaktör som kommer att bidra med god service till invånarna. Hemsö har ambitionen att skapa ett kluster med bland annat vårdaktörer i byggnaden. Det kommer att behövas i ett växande Ystad, säger Jakob Schuster som är projektutvecklare på Hemsö.

Med närhet och goda förbindelser till både Malmö och Trelleborg är Ystad en populär kommun, och i takt med att inflyttningen ökar kommer det också att finnas behov av vård. Därför planerar vi just nu för en helt ny vårdcentral i Ystad med närhet till både transportförbindelser och bostäder, säger Kalle Sandberg, regional affärsutvecklare på Praktikertjänst.

Projektet påbörjades i januari 2024 och inflyttning sker till sommaren 2025.

För vidare information vänligen kontakta

Jakob Schuster, projektutvecklare på Hemsö i Malmö

Jakob Schuster

Projektutvecklare

040-636 48 13 Skicka e-post

Åsa Thoft

Åsa Thoft

Kommunikationschef

08-501 170 57 Skicka e-post