Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Hemsö och Akida Omsorg inviger Villa Cullberg i Sigtuna
press

Hemsö och Akida Omsorg inviger Villa Cullberg i Sigtuna

- Icke regulatorisk information

Idag invigs Villa Cullberg, ett boende i Sigtuna för personer med psykisk funktionsnedsättning. Boendet drivs av Akida Omsorg och fastigheten ägs och förvaltas av Hemsö.

Villa Cullberg är Hemsös första samarbete med Akida Omsorg. Inför invigningen har Hemsö och Akida Omsorg drivit projektet i nära samarbete för att skapa lokaler som stämmer väl med Akida Omsorgs verksamhet.

       Arbetet med Villa Cullberg har fungerat mycket väl, det har varit ett gott samarbete med fokus på kundens behov. Utmaningar har lösts på ett bra sätt. Vi ser gärna ett framtida samarbete med Hemsö över hela Sverige, säger Mikael Sjödahl kvalitets och marknadsansvarig.

Hemsö har under hösten renoverat lägenheter, samlingsutrymmen samt utemiljö för att skapa verksamhetsanpassade lokaler. Boendet är uppdelat på två boendeplan med 14 lägenheter.

       Akida Omsorgs satsning på högkvalitativa boendemiljöer passar väl in med Hemsös ambition att i nära samarbete med våra hyresgäster skapa bra lokaler för vård, säger vd Per Berggren.

Akida Omsorg är ett entreprenörsdrivet företag som erbjuder rikstäckande lösningar för vuxna inom ramen för SoL och LSS. Villa Cullberg är en del av Akida Omsorgs satsning på högkvalitativa boendemiljöer med unika förutsättningar.

Invigningen inleds klockan 13.00 idag onsdag. Adress: Rektor Cullbergs väg 9.

Villa Cullberg kommer i samband med invigning att hålla öppet hus den14 och 15 oktober klockan 10.00- 15.00.