Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Hemsö rekryterar Jarkko Leinonen till Finland
press

Hemsö rekryterar Jarkko Leinonen till Finland

- Regulatorisk information

Hemsö Fastighets AB anställer Jarkko Leinonen som Country Manager för Hemsös finska verksamhet. Leinonen kommer senast från rollen som Head of Campus Development på Aalto universitet och har tidigare arbetat på det finska fastighetsutvecklingsbolaget Renor samt på finska statens fastighetsbolag Senate Properties.

Leinonen kommer i sin roll som Country Manager Finland att arbeta med att stärka Hemsö på den finska marknaden samt säkerställa förvaltning av Hemsös befintliga bestånd i Finland.

Med en fastighetsportfölj som idag uppgår till 24 miljarder kronor i Sverige, Finland och Tyskland är Hemsö en stor aktör i segmentet samhällsfastigheter. I december 2013 förvärvade Hemsö sin första fastighet i Finland och i februari ytterligare en portfölj om 15 fastigheter. Portföljen omfattar idag 16 fastigheter till ett värde av 1,2 miljarder SEK.

       Jarkko Leinonen kan med sin erfarenhet och kunskap bistå Hemsö i att växa än mer i Finland säger Hemsös VD Per Berggren.

Jarkko Leinonen börjar sin anställning på Hemsö den 15 augusti. Samtidigt som Leinonen tillträder etablerar Hemsö sitt kontor i Finland.