Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Hemsö utser ny Projektutvecklingschef och förstärker samtidigt projektutvecklingsavdelningen samt anställer ny regionchef
press

Hemsö utser ny Projektutvecklingschef och förstärker samtidigt projektutvecklingsavdelningen samt anställer ny regionchef

- Icke regulatorisk information

Anna Marand har utsetts till Projektutvecklingschef på Hemsö och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp. Anna har arbetat på Hemsö sedan bolagets start, både inom projektutveckling och strategi & transaktion. Hon tillträder sin tjänst den 13 november.

Projektutvecklingsavdelningen förstärks med ytterligare två nya tjänster, Johan Ekström som projektledare och Magnus Joakimsson som projektekonom. Johan kommer närmast från Bonava som projektchef och Magnus från Parameter Revision som revisor. De tillträder sina tjänster den 8 januari.

          Att vi rekryterar duktiga medarbetare internt till nyckelpositioner visar på en hög kompetensnivå i bolaget. Anna har en bred och gedigen erfarenhet av projekt i olika faser. Vi förstärker projektutveckling ytterligare med två nya tjänster för att möta den växande efterfrågan av nyproduktion för framförallt skolor och äldreboenden, säger Nils Styf, VD Hemsö.

Som Regionchef i Syd har Hemsö anställt Berit Christenson. Berit kommer närmast från en befattning som Fastighetschef hos KKB Fastigheter i Kävlinge. Dessförinnan var hon Områdeschef på Akademiska hus under 10 år. Berit tillträder sin tjänst den 1 november 2017 och kommer att arbeta på Hemsös Malmökontor.

          Det är glädjande att vi har rekryterat Berit som ny regionchef för södra Sverige. Berits gedigna erfarenhet av fastighetsförvaltning i ledande roller kommer att bidra positivt till vår verksamhet, säger Hemsös Fastighetschef Rikard Nyhrén.