Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Kunskapsskolan i Borås inviger ny idrottshall
press

Kunskapsskolan i Borås inviger ny idrottshall

- Icke regulatorisk information

Idag invigs Kunskapsskolans nya idrottshall på regementet i Borås.
Det är den historiska regementssalen i anslutning till skolans lokaler som totalrenoverats av fastighetsbolaget Hemsö och PEAB.

Då Kunskapsskolan Borås planerar en expansion av verksamheten inför höstterminen uppstod behovet av en egen idrottshall. Förslaget kom då från Hemsö om att omvandla den gamla regementssalen till idrottshall.

       Denna typ av ombyggnation där vi anpassar befintliga lokaler efter hyresgästens behov är något som vi specialiserar oss på säger Joachim Hult, regionchef väst på Hemsö.

Skolan har tidigare hyrt in sina idrottstimmar på externa hallar och eleverna har fått ta sig långväga för sina idrottslektioner.

       Att ha en egen idrottshall kommer att medföra en helt annan flexibilitet i vår verksamhet och schemaläggning. Hallen kommer att vara anpassad till en bred mängd sporter och vi ser även fram emot att kunna nyttja den för uppträdanden eller som samlingssal, säger Björn Nyman rektor på Kunskapsskolan.

Invigningen inleds klockan 13.00 på Kaserngården. På plats finns Kunskapsskolans VD Fredrik Lindgren, rektor Björn Nyman samt representanter från Hemsö. Medverkar gör också elever från kunskapsskolan och inbjudna spelare från Borås Hockey Club.

Dokument