Hoppa till innehåll
Hem / Press och nyheter / Pressmeddelanden / Lanthem har tecknat hyresavtal med Forenede Care i Malmö
press

Lanthem har tecknat hyresavtal med Forenede Care i Malmö

- Icke regulatorisk information

Lanthem, ett utvecklingsbolag som är samägt av Hemsö och Lantmännen Fastigheter, har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Forenede Care.

Uthyrningen avser ett nybyggt äldreboende på cirka 3 700 kvadratmeter för 54 boende i centrala Malmö, i ett attraktivt, ciytnära läge, nära centralstationen och Västra hamnen.

‒ Vi är glada över att inleda samarbete med Forenede Care i region Syd och att på så sätt få bidra till nya äldreboendeplatser centralt i Malmö. Boendet ligger i ett kvarter med service och många verksamheter, säger Robert Cardell som är projektutvecklare på Hemsö. 

‒ Vi är väldigt tacksamma över möjligheten att tillsammans med Lanthem nu kunna erbjuda ett toppmodernt äldreboende med närhet till såväl hav som stad. Nu gör vi skillnad för Malmö genom att erbjuda ett nytt alternativ för Malmös äldre och bidrar således till valfriheten. Vår känsla är att Neptunigatan 59 kommer tas emot väldigt positivt av både våra äldre och deras närstående, säger Pernilla Lidén, Affärsområdeschef Sverige på Forenede Care.
 

Fakta Lanthem
Lanthem är ett bolag som utvecklar och förvaltar samhällsfastigheter och gemensamt ägs av Hemsö och Lantmännen Fastigheter. Fokus ligger primärt på skolor och äldreboenden.

 

För mer information vänligen kontakta

Robert Cardell, projektutvecklare i Malmö

Robert Cardell

Projektutvecklare

040-636 48 26 Skicka e-post

Åsa Thoft

Åsa Thoft

Kommunikationschef

08-501 170 57 Skicka e-post

Roy Sundvall

Marknads- och kommunikationschef, Forenade Care

070-080 49 53